Share
 

Face2Face Foto graveren: FAQ

home » faq

 


 
BETAAL OPTIES
 
VERZENDPARTNERS
 
 

Face2Face Foto graveren: FAQ

In dit gedeelte hopen we veel van uw vragen met betrekking tot onze producten en diensten te beantwoorden. U kunt echter altijd met ons contact opnemen als u toch nog onbeantwoorde vragen heeft.

 
 
 
 
0.
Wat is de status van mijn bestelling?
 

Kijkt u altijd voor de actuele status van uw bestelling en verzending op MIJN ORDER STATUS en leest u goed wat daar staat. U vindt daar het antwoord op vragen als:

Op de pagina MIJN ORDER STATUS kunt u het allemaal terugvinden!
Bel of email ons dus niet met bovenstaande vragen indien:

  • U niet eerst op MIJN ORDER STATUS heeft gekeken en gelezen wat er staat
  • De standaard bezorgtermijn (10 Werkdagen na ontvangst van uw betaling) nog niet is verstreken
 
 
1.
Hoe lang duurt het voordat ik het product in huis heb?
 

Voor meer informatie over levertijd: http://www.face2facefotograveren.nl/levertijden-graveren-laseren-face2face-fotograveren.php

Het verwerken en bezorgen van uw bestelling neemt ongeveer 7 tot 10 (werk)dagen in beslag, vanaf het moment dat uw betaling is ontvangen.
Indien u uw bestelling eerder wilt ontvangen dan is het ook mogelijk om een spoedbestelling te plaatsen. Wij verzenden uw bestelling dan binnen 24 uur en zenden het rechtstreeks via DHL Express naar uw huis. U heeft het dan binnen 3-5 werkdagen in huis. Let op: Spoedbestellingen voor spiegels en 3d kristalglas zijn helaas niet mogelijk. Voor meer informatie over een spoedbestelling klik hier.
U kunt de status van uw bestelling inzien op de pagina: Mijn Order Status. Het heeft geen zin om telefonisch of per e-mail contact op te nemen inzake de levertijd van uw bestelling, indien de standaard levertermijn nog niet is verstreken. Mocht uw bestelling onverhoopt buiten de standaard levertermijn nog niet bij u zijn afgeleverd dan helpen wij u natuurlijk graag verder.

 
 
2.
Welke foto’s zijn geschikt voor graveren en laseren?
 

Voor meer informatie over Foto kwaliteit: http://www.face2facefotograveren.nl/foto-kwaliteit-graveren-laseren.php

Over het algemeen werken we met foto’s die via het internet worden toegestuurd. Voor het graveren geven wij de voorkeur aan JPEG bestanden tussen de 100 KB en 2 MB groot. U kunt deze foto’s zowel scannen als downloaden van uw digitale camera. De foto’s kunnen zowel in kleur als in zwart wit worden aangeleverd. Dit heeft geen gevolgen voor de kwaliteit en het resultaat van uw gravure.

Als u ons de foto per post toestuurt mag de grootte van de foto variëren van A4 tot pasfoto formaat. We scannen de foto dan voor u en sturen het direct naar u retour. Let op: u dient zelf een voorbeschreven en voldoende gefrankeerder retourenvelop bij te sluiten. Schrijf uw naam, adres, woonplaats en bestelnummer op de achterkant van de foto.

Let op: De kwaliteit van de gravure is afhankelijk van de kwaliteit van de foto. Als u een onscherpe foto met weinig resolutie en minder dan 100Kb instuurt, heeft dit een nadelige invloed op de kwaliteit en de scherpte van het graveren. Vermijd onscherpe, overbelichte en onderbelichte foto’s. Tevens, voor het beste resultaat moet de te graveren persoon niet te ver weg staan.

 
Photo Quality
 
Indien wij naar aanleiding van uw foto vinden dat de kwaliteit van uw foto eigenlijk onvoldoende is om te gebruiken voor het graveren, zullen wij hierover vooraf met u contact opnemen.
 
 
3.
kan ik verschillende gezichten in hetzelfde product laten graveren of laseren?
 

Ja.
Afhankelijk van de grootte van het door u gekozen product kunt u een of meerdere mensen laten graveren of laseren. Op een ovale sleutelhanger (ref K05/06) kunt u bijvoorbeeld wel 10 gezichten laten graveren (5 op elke zijde). Op ons grootste sieraad MG08, kunt u bijvoorbeeld 8 personen laten graveren (4 op elke zijde). Hoe groter de kristal van uw keuze, des te meer gezichten, dieren, familiewapens of logo’s u kunt laten graveren.

 
Jewelry Engraving
 
Houdt u er rekening mee dat hoe meer ruimte er per persoon beschikbaar is, des te beter het eindresultaat zal zijn. Daarom graveren wij op kleinere medaillons zoals de MH01 niet meer dan 2 gezichten per zijde, en op de MG03 niet meer dan 1 gezicht.
 
 
 
Let op: Het maximaal aantal te graveren gezichten per product wordt tijdens de bestelprocedure aangegeven.
 
Photo Etching
4.
Als ik verschillende mensen in hetzelfde product wil laten graveren of laseren, moeten ze dan allemaal op dezelfde foto afgebeeld zijn?
 
Dat is niet noodzakelijk.
U kunt ons net zoveel verschillende foto’s toesturen als nodig is om uw dierbaren te laten graveren. Onze technische specialisten zullen de foto’s dusdanig bewerken en photoshoppen dat het netjes wordt gegraveerd of gelaserd. Stel u heeft een leuke foto met 3 mensen erop maar er dienen daarvan slechts 2 gegraveerd of gelaserd te worden. U kunt dan heel eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven dat u bijvoorbeeld het linker jongetje en de rechter mevrouw wel wilt laten graveren/laseren, maar de middelste oma bijvoorbeeld niet.
 
Engraver
 
 
5.
Hoe wordt de foto op maat geknipt?
 
Uw foto wordt dusdanig uitgeknipt zodat we u het best mogelijke resultaat kunnen bieden. Om dit te bereiken focussen we ons op het gezicht (we graveren standaard geen lichamen of achtergrond tenzij u daar specifiek om vraagt). Tevens verwijderen we de achtergrond op de foto zodat het eindresultaat duidelijker is.
 
Engraving
 
 
6.
Hoe wordt er gegraveerd en gelaserd?
 
Lees hier onze graveer en laser techniek.
 
 
7.
Wat geeft het beste resultaat, graveren in zilver of in goud?
 

Er is geen verschil.
Het resultaat van de gravure is op beide materialen hetzelfde. De keuze voor zilver of goud hangt af van uw persoonlijke voorkeur.

 
 
8.
Blijft de gravure altijd zitten en vervaagt deze niet?
 

Ja. We maken gebruik van een hoogwaardige diamanten graveerpunt waardoor de gravure niet zal vervagen. Uw gravure is kras en slijtvast. Wij krijgen veelvuldig klachten binnen van mensen die ooit eens een hangertje hebben laten graveren bij een juwelier op de hoek of bij een marktkraam. De gravure slijt er vaak snel af omdat zij een andere graveer techniek gebruiken; zie het als een matricprinter die oppervlakkig graveerd waarbij elk puntje dezelfde diepte heeft. Wij graveren met een speciale diamenten graveerpunt die op 0.15 mm nauwkeurig graveert in verschillende dieptes.

Let op: Op onze massief gouden (9 karaat gouden, 14 karaat gouden en 18 karaat gouden) sieraden productlijn bieden we u een levenslange garantie.

 
 
9.
Kan ik ook een tekst laten graveren ?
 
Ja, u kunt foto’s en tekst eenvoudig in een gravure of kristal/spiegel combineren. Zo creëert u een heel persoonlijk cadeau. Laat u ons gerust weten welke/waar u de tekst gegraveerd wilt hebben.
 
Text Engraving
 
 
10.
Hoe wordt het product verzonden?
 

Klik hier voor meer informatie over alles omtrent het bezorgen van uw bestelling.

 
 
11.
Het product van mijn keuze is uitverkocht. Wanneer is het weer in voorraad?
 

Soms zijn sommige artikelen vanwege de grote vraag tijdelijk niet leverbaar. Het duurt dan meestal niet langer dan 2 weken voordat deze producten weer leverbaar zijn. Het is dus raadzaam om de website in de gaten te blijven houden.

 
 
12.
Kan ik mijn 2D foto ook in 3D laten laseren in kristalglas?
 

Ja, dit is mogelijk. Het resultaat komt er dan zo uit te zien:

Bestaande

Door middel van 3D fototechnologie en de slimste lasertechnieken kunnen wij uw portretten weergeven in optisch helder kristal glas. Laat u overtuigen van de perfectie van dit product. De fascinerende helderheid van kristalglas in combinatie met contrasten die alles tot op het kleinste detail weergeven. Hoe werkt het?
Binnen in de blokjes kristalglas van verschillende formaten wordt middels onze computergestuurde lasertechniek het gewenste object gelaserd. Het is ook mogelijk om een logo in 3d te laten lasren; echter dan moet u dit wel in een autocad bestand (.dfx) aan leveren. Voor 3d logo's gelden speciale opmaakkosten (99 euro) die separaat in rekening worden gebracht. De buitenkant van het kristal blijft dus volledig glad en er komen geen krasjes op. Het object wordt als het ware als een hologram in het blokje gevat. Met 3D foto's kunnen objecten van alle kanten zichtbaar gemaakt worden in het kristalglazen blokje.

 
 
13.
Kan ik ook een afwijkende maat kristalglas bestellen?
 

Ja, dit is mogelijk. Als u een e-mail stuurt dan ontvangt u een prijs op maat.

 
 
14.
Ik heb zelf een eigen voorwerp (Zippo, hanger, ring, horloge of iets anders). Is het mogelijk om dit naar jullie op te sturen en te laten graveren?
 

Ja, dat kan. Houdt u wel rekening met extra verzendkosten naar onze fabriek: aangetekende express zending: € 99,95, opmaak kosten: € 24,95, graveren: € 14,95 per gezicht, tekstregel graveren: €9.95). Vaak is het voordeliger om nieuw te kopen. Als u een e-mail stuurt dan ontvangt u een prijs op maat.

 
 
15.
Hoe laseren jullie in kristalglas?
 

Wij laseren standaard in 6-8 verschillende lagen, dat zorgt voor een zeer dichte en fijne laserstructuur. Hoe meer lagen, des te scherper de kwaliteit wordt (en des te langer het laser proces duurt). Alleen de beste en zuiverste kristalglassoort (K9) wordt gebruikt voor het laseren. Op het laserwerk zit een levenslange garantie.

 
 
16.
Ik heb eens ergens anders ooit een hanger gekocht en de kwaliteit van de gravure was erg slecht. Hoe weet ik zeker dat dit bij jullie niet het geval is?
 

Helaas horen wij dit regelmatig. Wij beschikken over een computergestuurde en volgeautomatiseerde professionele graveermachine met een diamanten graveerpunt. Wat u veelal elders ziet zijn gewone standaard matrix graveermachines die een 1 dimensionale gravure maken waarbij alles dezelfde diepte heeft. Dit is niet kras en slijtvast en vervaagt snel. Daarnaast gebruiken wij echte zilveren en gouden producten en geen goedkope metalen plaatjes van een ondeugdelijke kwaliteit. Tot slot hebben wij hebben een 100% tevredenheidsgarantie. Houdt u wel rekening met de kwaliteit van de foto die u gegraveerd wilt hebben. Hoe scherper de foto, des te beter de graveerkwaliteit. Lees hier meer over onze diamanten dot by dot graveertechniek en pas op voor namaak!

 
 
17.
Kan ik ook een (bedrijfs) logo of familiewapen laten graveren?
 

Ja dat kan, zolang u hier een digitale afbeelding (.jpg) of foto van beschikbaar heeft. Let u goed op de minimale grootte: 100Kb voor graveren en minimaal 200Kb voor spiegels en kristal.

 
 
18.
Kunt u mij een offerte sturen?
 

Wij sturen u graag een offerte als het gaat om grote bestellingen. De prijzen van onze producten zijn direct vermeld op onze website. De extra kosten voor het graveren van een gezicht zijn: €14.95 (voorkant) of €14.95 (achterkant). Het eerste gezicht graveren wij gratis voor u. Indien u tekst op de achterkant wilt laten graveren dan kost dat €9.95 per regel. De standaard verzendkosten bedragen €6.95.

 
 
19.
Kan ik ook bij u langskomen in een winkel?
 

Neen, dit is niet mogelijk. Wij zijn een internetonderneming met een fabriek in het Verre Oosten. Wij zijn continue op zoek naar geinteresseerde winkeliers, agenten en wederverkopers. Indien u interesse heeft om uw producten toe te voegen aan uw assortiment dan nodigen wij u uit om dit aan ons kenbaar te maken via ons inschrijfformulier.

 
 
Valentijnsdag
Valentijnsdag
 

~ Valentijnsdag ~

NIEUWSBRIEF

Vul hier uw e-mailadress in en biijf op de hoogte van nieuwe collecties en speciale acties