Share
 

Onze techniek voor het graveren van uw foto in sieraden en laseren in kristal glas

home » techniques

 


 
BETAAL OPTIES
 
VERZENDPARTNERS
 
 

Onze techniek voor het graveren van uw foto in sieraden en laseren in kristal glas:

Lees hier meer over hoe we uw favoriete herinnering voor eeuwig vastleggen.

1. Wij gebruiken uw digitale foto die u heeft geupload of scannen de foto die u ons heeft toegestuurd.

2. Uw foto wordt vervolgens digitaal geoptimaliseerd zodat we u het best mogelijke resultaat kunnen bieden. Onze technische staf past uw foto aan door de achtergrond te verwijderen en het formaat aan te passen, zodat deze perfect op het te graveren voorwerp of kristal glas past. Om uw afbeelding zo duidelijk mogelijk te maken is het tevens mogelijk andere aspecten zoals het contrast en de lichtinval aan te passen.

3. Uw geprepareerde foto wordt overgezet met behulp van onze geavanceerde software. Deze software maakt gebruik van een grote variëteit aan grijswaarden, en interpreteert wit door diepe punten, grijs door minder diepe punten en zwart door helemaal geen punt.

Voor gouden, zilveren sieraden en andere metalen……

maakt Face2Face gebruik van de super nauwkeurige en gepatenteerde “dot by dot” diamanten graveermachines. Na ruim tien jaar ervaring weten we de exacte graveerdiepte die uw gravure nodig heeft om in perfecte verhouding te staan tot het materiaaltype dat u heeft uitgekozen. “De graverende hand” van onze technische specialisten garandeert u de best mogelijke weergave en die bovendien nooit vervaagd!

Voor kristalglas……

hebben wij de beste lasers in huis en laseren wij uw foto in maarliefst 6-10 verschillende lagen voor de allerbeste kwaliteit. Hoe meer verschillende lagen hoe scherper het resultaat. Nergens anders wordt uw foto in kristal in zoveel verschillende lagen gelaserd omdat elke extra laag een langere productietijd kent. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit van uw foto in kristalglas en graveren dus afhankelijk van de kwaliteit van uw foto, in maarliefst 6-10 verschillende lagen voor u. Dit is ongekend in Nederland omdat de standaard hier gemiddeld ligt op 3 lagen. Veel klanten die eerst hun kristal elders hadden gekocht, zien het verschil pas duidelijk als ze het vergelijken met een kristal van Face2Face. Wij hebben de fijnste kristallen glassoorten van de allerhoogste kwaliteit (Type: K9) voor u geselecteerd en op voorraad ingeslagen.

4. Uw product wordt nu voor u op maat gemaakt. Onze professionele machines werken met een precisie van 0.15 millimeter. Dit houdt in dat we 15 graveer of laserpunten per millimeter plaatsen. Om u een indruk te geven; er zijn meer dan 8.000 punten nodig om uw dierbare foto op een sieraad of in kristalglas van een gemiddelde grootte te graveren. Door deze grote precisie zijn we in staat om uw persoonlijk cadeau zo nauwkeurig en waarheidsgetrouw mogelijk te realiseren. Dit is uniek in de wereld!

5. Nadat uw product door ons Kwaliteit Controle team is goedgekeurd wordt het met uiterste zorgvuldigheid verpakt zodat het diezelfde dag nog naar u verstuurd kan worden. Face2Face wil nogmaals benadrukken dat u te maken heeft met professionele specialisten en dat wij werken met de meest moderne en geavanceerde apparatuur. Wij graveren expliciet NIET met (kleuren) laser op metalen. Graveren met (kleuren)lasers op metalen is een andere en goedkopere techniek, die nog steeds gebruikt wordt. Bij het graveren met behulp van lasers lijkt het net of er een echte foto is geplakt op het product, wat door onze klanten als minder elegant en te nadrukkelijk aanwezig wordt ervaren. Bovendien is het erg gevoelig voor krassen en gaan de foto en de kleuren niet zo lang mee.

 
 
Valentijnsdag
Valentijnsdag
 

~ Valentijnsdag ~

NIEUWSBRIEF

Vul hier uw e-mailadress in en biijf op de hoogte van nieuwe collecties en speciale acties