Share
 

Face2Face Fotograveren: Wij bezorgen uw bestelling thuis

home » bezorgen

 


 
BETAAL OPTIES
 
VERZENDPARTNERS
 
 

Face2Face Fotograveren: Wij bezorgen uw bestelling thuis

Kijkt u altijd voor de actuele status van uw bestelling en verzending op Mijn F2F account en leest u goed wat daar staat. U vindt daar het antwoord op vragen als:

Op de pagina Mijn F2F account kunt u het allemaal terugvinden!
Bel of email ons dus niet met bovenstaande vragen indien:

  • U niet eerst op Mijn F2F account heeft gekeken en gelezen wat er staat
  • De standaard bezorgtermijn (10 Werkdagen na ontvangst van uw betaling) nog niet is verstreken

Het leveren van uw bestelling:

Wij hebben onze eigen graveer en laser productie faciliteiten ondergebracht in het Verre Oosten. Hierdoor kunnen wij u uiterst aantrekkelijke geprijsde producten aanbieden met een vertouwde hoge Nederlandse standaard van kwaliteit en service. Om u verder zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werkt Face2Face samen met een aantal gerenommeerde vervoerpartners. Dankzij deze samenwerking kunnen we de producten tegen zeer scherpe tarieven tot aan uw voordeur leveren! U bent zo verzekerd van een snelle en veilige bezorging van uw bestelling. Uw gegraveerde bestelling gaat gewoon door uw brievenbus. U hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. Het kristalglas wordt altijd aangetekend verstuurd en door de postbode persoonlijk afgegeven.

Business partners van Face2Face

Alle internationale express zendingen worden verzorgd door DHL
Uw bestelling wordt in Nederland bezorgd door TNT Post
Uw bestelling wordt in België bezorgd door De Post
Uw bestelling wordt in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland bezorgd door Deutsche Post.

Bezorgkosten

De bezorgkosten van uw bestelling zijn met ingang van 1 juli 2007 blijvend in prijs verlaagd!
U betaalt nu nog slechts €6.95 bezorgkosten voor uw bestelling binnen Europa (was voorheen: € 10,00).

Levertijd:

Wij leveren uw bestelling standaard uit binnen 7-10 werkdagen. Met ingang van 15 juli 2007 bieden wij ook een spoedservice aan.

Spoed bestelling?

Indien u uw bestelling eerder in huis wilt hebben dan bieden wij u een spoed service aan. Wij beginnen dan binnen 24 uur aan uw bestelling en verzenden het dan ook naar u binnen 24 uur. U ontvangt dan uw spoedbestelling direct via DHL express post binnen 3-5 dagen in huis. U ontvangt per e-mail een Track&Trace nummer van DHL zodat u uw zending via www.dhl.nl kunt volgen. Indien u gebruik wilt maken van een spoedbestelling dan dient u dit bij uw bestelling aan te geven bij de omschrijving. De extra kosten van een spoedbestelling bedragen €14.95 voor uw totale bestelling. Deze extra kosten dient u zelf handmatig over te maken naar ons bankrekeningnummer o.v.v. uw bestelnummer.

Wanneer ontvangt u uw bestelling?

Het heeft geen zin om telefonisch of per e-mail contact op te nemen inzake de levertijd van uw bestelling, indien de standaard levertermijn nog niet is verstreken. Mocht uw bestelling onverhoopt buiten de standaard levertermijn nog niet bij u zijn afgeleverd dan helpen wij u natuurlijk graag verder.
Face2Face heeft geen directe invloed op de afgegeven levertijden van onze business partners.*

Tevredenheidsgarantie Face2face Fotograveren

100% tevredenheidgarantie:

Mocht u niet helemaal tevreden zijn met uw bestelling zendt u deze dan binnen 7 dagen retour. Voeg daarbij een begeleidende brief waarin u aangeeft in welk opzicht het product niet aan uw verwachtingen voldoet. We zullen dan uw order opnieuw in behandeling nemen en naar u toesturen.

Annuleren van uw bestelling:

Mocht u de bestelling willen annuleren, neemt u dan per e-mail contact met ons op. Vergeet in uw e-mail niet uw ordernummer te vermelden. Een annulering wordt alleen geaccepteerd mits deze binnen 24 uur na de bestelling binnenkomt.

Info
Face2Face Fotograveren stelt zich niet aansprakelijk voor enig letsel, verlies of beschadiging, dat direct danwel indirect vloeit uit het onjuist gebruiken van de door ons gegraveerde producten. Face2Face is niet verantwoordelijk voor enige extra kosten als gevolg van onjuist ingevoerde afleveradressen.

Face2Face is niet verantwoordelijk voor enige extra kosten als gevolg van onjuist ingevoerde afleveradressen.

*In 95% van de gevallen bezorgt:

  • TNT Post nationaal binnen 1 werkdag
  • De Belgische Post binnen 2 werkdagen
  • Deutsche Post binnen 2 werkdagen
 
 
Valentijnsdag
Valentijnsdag
 

~ Valentijnsdag ~

NIEUWSBRIEF

Vul hier uw e-mailadress in en biijf op de hoogte van nieuwe collecties en speciale acties