Share
 

Face2Face Foto graveren: Wie zijn wij

home ╗ over ons

 


 
BETAAL OPTIES
 
VERZENDPARTNERS
 
 

Face2Face Foto graveren: Wie zijn wij?

Namens het hele Face2Face Foto graveren team heten wij u van harte welkom op onze website.

In dit gedeelte willen we u graag kennis laten maken met ons; wie we zijn, waar we vandaan komen en over onze toewijding.

Face2Face telt een 26 koppig technisch team dat gespecialiseerd is in foto editing, het graveren van foto’s en het graveren van logo’s.

Met het graveren zijn we ongeveer twaalf jaar geleden in Frankrijk begonnen. Toentertijd was het product vrijwel onbekend maar mede door hard werk en toewijding om kwaliteit te kunnen garanderen zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met een brede wereldwijde klantenkring. Op dit moment zijn wij vertegenwoordig in Amerika, Engeland, Nederland, België, Australië en Indonesië. Binnenkort openen we ook onze eerste webstore in Duitsland.

Nu, na ruim tien jaar ervaring, kunnen we met trots zeggen dat we tot de top behoren als het om het graveren van foto’s gaat.

Ons technisch team gebruikt de meest geavanceerde en moderne technieken om de foto’s te bewerken. Hierdoor zijn wij in staat om met een laserachtige precisie uw dierbare foto’s of bedrijfslogo, waarheidsgetrouw te graveren m.b.v. de speciale “dot by dot” graveer techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat uw gravure niet kan vervagen en krasbestendig is, zodat de superieure kwaliteit gewaarborgd blijft.

Engraving 02
Engraving 03
Engraving 04
Engraving 05
Engraving 06
Engraving 07
 

Wij streven altijd naar 100% tevreden klanten. Met minder nemen wij namelijk geen genoegen. Daarom hebben wij vele duizenden tevreden klanten over de hele wereld die ons elke keer weer opnieuw weten te vinden. Wij ontwerpen èn produceren het overgrote deel van onze producten zelf.

Jewelry

Face2Face vraagt een goede prijs tegen de beste kwaliteit. Zo bieden wij u een levenslange garantie op onze gehele 18 karaat product lijn!

Face2Face

In de afgelopen drie jaar hebben we naast het uitbreiden van ons retailer netwerk ook vele bedrijven als klant mogen verwelkomen. Vandaag de dag kunnen we met trots zeggen dat de volgende ondernemingen een plaats hebben in onze tevreden klantenkring:

  • Hotel Mercure
  • The Ritz Carlton
  • 4 Seasons Group
  • Air Paradise
  • En vele anderen

Promtional Gifts

De toegepaste techniek bij het graveren van logo’s, in combinatie met onze snelle leveringsvoorwaarden stelt ons in staat voor elke promotionele gelegenheid producten te leveren.

Al deze jaren heeft ons bedrijf zich constant gericht op het leveren van producten van uitmuntende kwaliteit waarbij de nadruk ligt op onze ervaring en oog voor detail. Of het nu de groothandel of consumentenverkoop betreft, elke bestelling wordt altijd met dezelfde toewijding behandeld. Wij garanderen onze klanten 100% tevredenheid en zullen u uitstekend van dienst te zijn.

We zijn blij dat u een bezoek brengt aan onze website www.face2facefotograveren.nl en hopen u snel als nieuwe klant te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Lex den Doop
Sign

 
Valentijnsdag
Valentijnsdag
 

~ Valentijnsdag ~

NIEUWSBRIEF

Vul hier uw e-mailadress in en biijf op de hoogte van nieuwe collecties en speciale acties