Share
 

Pas op voor namaak en imitatie foto gravures

home » voor namaak

 


 
BETAAL OPTIES
 
VERZENDPARTNERS
 
 

 Pas op voor namaak en imitatie foto gravures!

Op diverse internet websites worden foto gravures aangeboden die slecht zichtbaar zijn en mettertijd helemaal vervagen. Wij krijgen regelmatig klachten te horen van klanten die hun (vorige) gravures elders hadden gekocht. Deze bedrijven (waaronder vele juweliers) gebruiken een andere (en veelal verouderde) graveertechniek. Vraag altijd naar de gepatenteerde diamanten dot by dot graveertechniek voor de allerbeste kwaliteit en een blijvend mooi resultaat! Kijk, vergelijk en oordeel zelf!

De voorbeelden die u hierboven ziet afgebeeld, zijn afkomstig van verschillende aanbieders/websites en zijn niet van Face2Face. Zij zijn slechts afgebeeld om u het verschil in graveertechniek en kwaliteit te laten zien. Bij het plaatje met de paarse achtergrond is een lasertechniek gebruikt.

De voorbeelden die u hieronder ziet afgebeeld, zijn gemaakt door Face2Face met de gepatenteerde diamanten dot by dot graveer techniek, dat zorgt voor een blijvend scherp, elegant en mooi resultaat.

Kijk, vergelijk en oordeel zelf over het verschil in graveer kwaliteit bij de populaire Zippo’s!

De voorbeelden die u hierboven ziet afgebeeld, zijn afkomstig van verschillende aanbieders/websites en zijn niet van Face2Face. Veelal worden foto’s gewoon met achterkant en al gegraveerd, wat meestal geen elegante en chique uitstraling meegeeft aan uw gravure.

De voorbeelden die u hieronder ziet afgebeeld, zijn gemaakt door Face2Face met de gepatenteerde diamanten dot by dot graveer techniek. Wij besteden extra veel aandacht aan het bewerken van uw foto (de achtergrond en het samenvoegen meerdere gezichten op 1 gravure) waardoor het artikel van uw keuze de uitstraling geeft die u verdient.

 
Valentijnsdag
Valentijnsdag
 

~ Valentijnsdag ~

NIEUWSBRIEF

Vul hier uw e-mailadress in en biijf op de hoogte van nieuwe collecties en speciale acties